script para aplicacoes de efeitos visuais e funcionalidades de consulta Banco Internacional de Objetos Educacionais

Classificação

Estatísticas

Estatísticas

Título: The politics of food I: how politics affects national nutrition policy : guest Lecture by Rogan Kersh [The Psychology, Biology and politics of food]
Tipo do recurso: Áudio
Objetivo: To learn about nutrition policy and obesity
Descrição do recurso: Presents a lecture by guest lecturer Professor Rogan Kersh. He describes the politics of food and nutrition as they relate to obesity. He describes how the U.S. Government has regulated individual behavior in the past, specifically with alcohol, drugs, sex, tobacco, and charts the associated triggers that move these spheres from being purely private to subjects of public regulation. Professor Kersh then connects these public policy movements and compares the triggers to the area of food and obesity. He concludes by suggesting lessons from previous policy areas that can be applied to political action with obesity and food
Observação: Duration: 1 h, 8 min, 48 s. To hear this resource its necessary the instalation of Quick time. Available at: <http://www.apple.com/pt/quicktime/>
Componente Curricular: Educação Superior::Ciências Humanas::Ciência Política
Educação Superior::Ciências da Saúde::Saúde Coletiva
Educação Superior::Ciências da Saúde::Nutrição
Tema: Educação Superior::Ciências da Saúde::Nutrição::Análise Nutricional de População
Educação Superior::Ciências Humanas::Ciência Política::Políticas Públicas
Educação Superior::Ciências da Saúde::Saúde Coletiva::Saúde Publica
Autor(es): Brownell, Kelly D.
Idioma: Inglês (en)
País: Estados Unidos da América (us)
Fonte do recurso: Yale University, Open Yale Courses
Endereço eletrônico: http://oyc.yale.edu/psychology/the-psychology-biology-and-politics-of-food/content/class-sessions
Data de publicação: 2008-11-03
Detentor do direito autoral: Brownell, Kelly D.
Licença: Yale University 2009. Some rights reserved. Unless otherwise indicated in the applicable Credits section of certain lecture pages, all content on this web site is licensed under a Creative Commons License. Please refer to the Credits section to determine whether third-party restrictions on the use of content apply
Submetido por: Universidade de Brasília (UnB)
URI: http://objetoseducacionais2.mec.gov.br/handle/mec/13504
Disponível em: Educação Superior: Ciências da Saúde: Nutrição: Áudios
Educação Superior: Ciências Humanas: Ciência Política: Áudios
Educação Superior: Ciências da Saúde: Saúde Coletiva: Áudios